Pages

Search:

Apr 20, 2012

Makeup routine!

Ma jumaldan kui mulle meiki tehakse, kuid ise ma selles kahjuks nii osav ei ole. Veidi rohkem kui pool aastat tagasi unustasin ma üldse ära, et hommikul välja minnes võiks siiski paar võõbatust näole teha. Kuna mul on veidi sinakamad silmaalused, siis kasutasingi ainult silma alust peitekat. Õnneks mingi hetk taipasin, et tööl korrektsem välja näha, tuleb endaga veidi vaeva näha. Niisiis minu igapäeva meik koosnebki: silmaalune peitekas, ripsmedušš, kulmupliiats ja põse ruuž. Vahel kui rohkem tahtmist kannan ka erinevaid silmapliiatsi toone, sest jumaldan ilusaid värve laugudel! Kui aga tean, et päev läheb pikaks ning õhtusse on midagi kihvti planeeritud kasutan veel juurde jumestuskreemi ning puudrit, mis minu jaoks on maailma parim. Illustreerin oma juttu Teile ka piltides!
See puuder siin viimasel pildil on niiiii hea! Kannan seda peale pintsliga. Katvus on mega hea ning nägu ei jää läikima vms. Palladio tootetd on minul ostetud Foorumist (Thaya Shop & Salon).
PS: loodan, et neiu, kes mulle e-maili saatis ja minu meigi toodete vastu huvi tundis jäi rahule, sest ma ei ole väga makeup guru, aga luban Sulle, et millalgi teen sisukama postituse oma suurest meigikoti sisust!