Pages

Search:

Aug 9, 2017

BIRDS & THE BEES


E-poodidega kaasneb minul alati see tore lugu, mis tegelikult ei ole üldse nii tore ja algab see umbes nii, et kui juba mingi asja tõttu ostuks läheb ja kui ''korvis'' juba niikuinii midagi on, siis võiks juba midagi veel ju soetada. Ei? Minul igatahes see nii kipub minema ja tellimine käib üsna hooti. Võib minna kuid, pool aastat või enamgi veel (haa, kas ikka?), kus raha jalutama ei lähe, aga kui läheb, siis teeb korraliku tiiru. 
Kuu lõpus on ühe parima sõbranna pulm ja selle tõttu on tavapärasest rohkem e-poodides ringi luusitud. Kui kohustuslik kleiditiir tehtud, sai ka kõik muu üle vaadatud. Hea sõber Asos ikka oskab üllatada ning just kleidi tõttu pääsesid tellimusse veel piltidel olev jakk, jalanõud ja sokid. Päris üks kleit seal küll ei olnud, kuid valisin lemmiku välja ja teised saatsin tagasi. Mõni on küsinud, kuidas ma viitsin mässata, aga Asose tagastamine on nii lihtsaks tehtud, et ise peab ainult põhimõtteliselt linnukese õigesse kohta tegema ja paki postkontorisse viima. Minu jaoks see pole eriline rabelemine, vaid üsna mõnus viis leidma ja saama, mis soovisin. Raha on siiani alati tagasi kantud ja no problemo. Nüüd on lindude ja mesilaste kord!

Asos jacket, boots / Missguided shirt / Stradivarius skirt / Lindex bag / Reserved sunglasses / Daniel Wellington watch / Drops&Volutes (Kuldan Luxury) bracelet

Photos: Triinu / Edit: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM