Pages

Search:

Feb 7, 2017

CUT OUT V-NECK SWEATER & CAMEL COAT

Enjoying the combination of my old camel coat, which I got back in October, and my new chunky sweater with a cut out V-neck! It's actually a sweater dress, but on the day we took the photos, I chose to tuck in the front. I haven't worn my camel coat for a long time, which is very surprising, considering how much I like it. I love the mixture of feminine sweater, cool looking biker leather pants and sophisticated camel coat. Hope you like it, too!

Trikitan teid veidi selle seeriaga, sest tegelikult te ei näegi seda kampsunit oma täies hiilguses. Tegu on sweater dress'iga, kuid otsustasin kampsuni pista püksivärvli vahele. Kõrge kaelused  on mulle alati väga meeldinud ning see hoiab nii kenasti kaela ümber. Cut out V-kaeluse lõige on äärmiselt populaarne ja kihvtiks elemendiks nii-öelda tavalisele hallile kampsunile. Mäletan hästi kui eelmise aasta oktoobrikuus kandsin esmakordselt oma päris esimest (praeguse seisuga veel ka viimast) kaamlikarva mantlit ja olin sellest päris sillas. Miskipärast on see häbiväärselt vähe õue saanud ning kui see mul üks päev meenus, siis oli tunne nagu tõmbaks selga täitsa uue kuue.


Reserved coat, pants / Love of Queen sweater / H&M scarf / Vero Moda bag / NS King boots / Zaful bracelet / Saint Laurent glasses
Photos: Triinu / Edit: me

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM