Pages

Search:

Nov 28, 2016

LUMI SKIN CARE x KINGILOOS

''Lumi tuli maha ja valgeks läks maa... '', kui paljud seda ümiseda tahaks LUMI toodetele mõeldes? Mina aeg-ajalt küll. Eesti looduskosmeetika brändi LUMI Tundra sarjaga tutvusin isiklikult septembris toimunud Lumi lõunal, kus tehti väga põhjalik toodete tutvustus. Tundsin kirjelduses ära ka enda nahatüübi, sest Tundra sari on mõeldud just aknele kalduvale nahale. Oktoobris asusin ka ise sarja kasutama ja minu kaaslasteks hommikul ja õhtul on need veel praegugi.
Näohoolduses kasutan esimesena puhastuspiima, mis koorib ja ennetab pooride ummistusi. Puhastuspiim on spetsiaalselt välja töötatud aknele kalduva naha looduslikuks hoolduseks, mis pakub maksimaalset tulemust nahka kuivatamata. Naturaalne segu AHA ja BHA hapetest puhastab poore sügavuti ning koorib sarvestunud nahka seespidiselt. Nii loob see niisutavatele taimeekstraktidele parema ligipääsu toitmist vajavate kudedeni. Kanepiseemneõlist pärinev linoolhape vähendab sarvestumisprotsesse ning gammalinoolhape rahustab ärritust. Tulemuseks on tugevnenud naha kaitsevõime, väiksemad ja vähem ummistunud poorid ning klaar jume.
Kui nägu soojaveega loputatud ning õrnalt kuivatatud, kannan vatipadjale raudrohu näovett, mis rahustab ja klaaristab nahka. Raudrohi on tuntud kui asendamatu ravimtaim, mida kasutatakse rahvatarkuses nii põletikuvastase kui rahustava toime tõttu. Klaaristav näovesi toetab nii tooniku kui turgutava spreina kasutades naha loomulikku tasakaalu. See taastab problemaatilist, aknele kalduvat nahka ning sobib ka ülitundlikule. Sisaldab eestimaiselt puhaste raudrohu õisikute aurdestillatsiooni.
Seejärel ootan mõne minuti ning kannan peale niisutuskreemi, mis tasakaalustab ja uuendab nahka. Aknele kalduva naha eest hoolitsemisel unustatakse tihti, et tähtsal kohal peaks olema ka niisutus. Probleemsete ilmingute aluseks on enamasti naha liigne sarvestumine ja rasu, mille tulemuseks on ummistunud poorid. LUMI unikaalne ja naturaalne lähenemine võitleb nahamuredega kahe funktsiooniliselt. Ummistusi aitab vähendada ja ennetada segu hinnalistest AHA-BHA hapetest (salitsüül-, piim-, õun-, glükool- ja sidrunhape). Samaaegselt tõstavad taimeõlidest pärit antioksüdandid, vitamiinid ja rasvhapped naha kaitsevõimet. Selle tulemusena väheneb naha punetus ja üleliigne rasueritus. Tasakaalustatud nahk suudab end kaitsta stressorite eest ja püsib särav.
KINGILOOS
Meelehead sooviksin valmistada ka kellelegi teist! Kirjuta kommentaaridesse oma e-mail ning 5. detsembril loosin välja Tundra sarja! 
Kui tunned, et ise sarja proovida ei soovi, siis miks mitte ise kedagi üllatada!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM