Pages

Search:

Aug 29, 2016

MAKE UP STORE A/W 2016 & KINGILOOS

Eelmise nädala neljapäevasel lõunapoolikul tutvustas Make Up Store oma sügis-talv 2016 hooaja trendikaid meigikollektsioone ja põnevaid uudistooteid ning ka mina, silmad punnis ja kõrvad kikkis, püüdsin kõik mällu talletada. Oma silm on endiselt kuningas ning see oli suurepärane võimalus tutvumaks toodetega ning küsida nippe ja nõuandeid ekspertidelt. Ilmselt ei ole ma ainus, kuid alati pärast taolisi üritusi tekib tung rohkem proovida ja katsetada ning astuda oma igapäeva meigirutiinist välja.
Nagu piltidelt ka näha, siis toodete värvigamma on väga lai ning mänguruumi ja inspiratsiooni lausa uugab neist. Minu lemmikud on neutraalsed ja pastelsed toonid, kuid samuti on kihvtid julgele ja kindlamale käele erksad värvid. Nii mitmedki toonid panevad minul juba jõulu- ja aastavahetuspidustuste kellad lööma!
Need, kes ka varasemalt on Make Up Store tootevalikuga kursis olnud märkavad kindlasti, et uuel hooajal on värskendust saanud ka pakendid. Mina ei saanud silmi ära ega käest pandud veidi allpool näha olevaid valgeid pintsleid kuldse luukerepeaga, kui coolid on need!!?!
Meigilookidest Porcelain“ ja „Colors“ tegid inspireerivad tõlgendused IMC meigikooli lõpetanud profimeigikunstnikud. Vasakult „Colors“ meigi autor on Maarja-Liis Paalberg ja parempoolse „Porcelain“ autor on Ave Alas.

K I N G I L O O S
Kui soovid oma meigikotti uuel hooajal rikastada või hoopis üllatada kingiga kedagi teist, siis jäta kommentaaridesse oma e-mail, et saaksin võitjaga ühendust võtta ning paki teele saata. Kommentaare ootan kuni 5. septembrini ning võitja kuulutan ka facebookis!
FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM