Pages

Search:

Jan 21, 2016

#PETITBACON T-SHIRT

 Petitbacon t-shirt / New Yorker blazer / H&M belt

Petitbacon on instagrami konto, mille avastasin umbes kaks aastat tagasi. Nüüdseks on konto üle võtnud Astrid, kuid sel ajal keerles veel kõik grifoonist Hektori ümber, kes nüüd juba teisel pool pilve piiri. Kahe aastaseks ta saada ei jõudnudki. Tema tegemistele naersin alati kaasa, ise siis veel teadmata, et ka minul ühel päeval grifoon on kodus. Igatahes on ta mulle sügavale südamesse pugenud ja see särk on minu jaoks pigem hea tuju pluus, mida on ka teiste näost ja reaktsioonist näha. Hektori lahkumine kangutas minust välja tohutustes kogustes pisaraid ning tema lahkumise lugu on kronoloogiliselt nähtav siin, siin (võta salvrätik) ja siin
Syringomyelia- genetic and very common disease. SM is an extremely serious condition in which fluid-filled cavities develop within the spinal cord near the brain. The back half of the skull is typically too small to accommodate all of the brain’s cerebellum, which may also be too large, and so it squeezes through the hole at the back of the skull – partially blocking the flow of cerebrospinal fluid down the spinal cord. Image blocking the flow of water from a hose. This results in neurological problems and bad headaches etc. SM is rare in most breeds but has become very widespread in cavalier King Charles spaniels and the Brussels Griffons. 

p.s. Särkidelt teenitud tulu läheb Syringomyelia uuringuteks.

Kuidas jõudis koju Joffe? Mäletan, kuidas umbes viis aastat tagasi internetiavarustes brabandi grifooni otsa koperdasin. Tundus kõige imelikuma näoga armas olevus. Tõunimi mulle ilmselgelt meelde ei jäänud ning ei pööranud sellele ka erilist tähelepanu. Paar aastat tagasi tekkis mul side endise töökaaslase koeraga. Googeldasin siis brüsseli grifooni ja käsi kokku lüües olin tagasi brabandi grifooni juures. Selleks hetkeks jäi grifoon juba meelde, brabant ilmselt mitte. Siis juba oskasin seda tõugu ka Anete instagramis märgata. 2014 suvel kirjutaski mulle Anete, et teab pesakonda, kus üks poiss veel peremeheta. Minu jah tuli kohe! Uskumatu, kuidas ma ei olnud isegi otsinguil, sest olen kuulnud, kuidas inimesed on järjekorras pikki aega või ootavad koera välismaalt jne. Minul kukkus ta sülle ise. Õnnejunn. 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN / FACEBOOK / INSTAGRAM