Pages

Search:

Sep 24, 2015

MOST BOUGHT BEAUTY PRODUCTS


Mille järele haarab poes Mari-Liis iga paari kuu tagant? Just nende pildil olevate! On tooteid, millega mulle meeldib katsetada ja aeg-ajalt mõne muu vastu välja vahetada, kuid on ka neid, millele asendajat nii kergesti ei leiagi. Kõik need neli, mis olen välja toonud, on minu kaaslasteks olnud pikki aastaid.

MaxFactor 2000 Calorie ripsmetušš - absoluutne lemmik! Minu silmis maailma parim! Konkurent puudub (PUNKT). Iga kord kui uue ostan, siis hetkeks mõtlen, kas ehk peaks neid rohkem võtma? Mis siis juhtub kui neid ühel päeval enam ei tehta?? Muidugi olen kasutanud pikemalt ka teisi ripsmekaid, aga see on hinges minu üks ja ainus.

Maybelline FIT peitekreem - omab mitut head omadust! Esiteks, see on ideaalne silmaaluseks peitekreemiks. Just õige toon minule, mitte liiga kollakas, mitte liige pruun, täpselt selline, mis vaja. Teiseks, peidab meeletult hästi kutsutmata punni ehk siis minu jaoks hea katvusega. Kolmandaks, hea väike kaasas kanda.

Dove summer glow kehakreem - teeb imesid! Kes teavad, need teavad! Kui nelja päeva pärast on vaja jumekaid jalgu, siis need sa ka sellega saad. Praegu meeldib mulle seda vähest  alles jäänud suvepäevitust turgutada, kuid ka see on varsti lännu. 

Placent Activ ampullid - minu kaaslaseks juba vähemalt viimased viis aastat. Kaheteistkümne ampulliga kuuri kasutan keskmiselt 6x aastas. Mul ei lähe kunagi meelest juuksuri suured silmad, kes soovis teada, mis vitamiine ma söön, et mul terve pea uusi juukseid täis on. Ampullide kasutamisel on kindlasti vaja püsivust ja kannatust. Tulemusi ei ole märgata kohe, vaid läheb veidi aega. Viimane kuur oli mul juuni-juuli-august ning juuksepiiril turritavad 6cm pikad uued juuksed.

Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram