Pages

Search:

Jul 25, 2015

Into leather jackets? Yup yup!


Seekord ei pidanudki kaua kallist kaaslast moosima, et mõned klõpsud saaksin. Teinekord peab lausa nahast välja pugema või siis loobun protsessi käigus. Juba ammu tahtsin teile näidata Asose jakki, millest nii palju leelotanud olen ja lõpuks saan seda ka teha. Jakk on ilusa lõikega, minimalistlik ja hõbedaste lukkudega. Nahkjakki soetades vaatan ka alati, et sinna kampsik alla mahuks, elame ju siiski Eestis.
Uskumatu, et puhkuse esimene nädal hakkab õhtusse jõudma. Küll aga on veel ees kolm pikka nädalat ning kaks imeilusat pulmapidustust. Väike ärevus poeb praegugi hinge, sest juba varsti-varsti stardime tüdrukutega Haapsallu, naudime teineteise seltskonda nii, et ei saa arugi kui laupäevast saab pühapäev.
Nali on ka. Nimelt mulle ei meeldi pildistada oma outfiti pilte roheluses ja terve mu maja ümbrus on ainult puud, põõsad ja muru. Küll aga on mind õnnistatud bussipeatuse kiviseinaga. Seda hakkate  veel palju nägema ja Matise õnneks ei pea ka kuhugi kaugustesse sõitma (ise naeran #bloggersproblems).

jacket Asos / bag Reserved / sunnies Vans / earrings Lindex