Pages

Search:

Jun 29, 2015

My summer hairstyles / Garnier Fructis Thick & Gorgeous


Juuni alguses tõi naeratuse näole pakk, mis sisaldas Garnier Fructis Thick & Gorgeous juuksehooldussarja, mis sobib ideaalselt kohevate soengute tegemiseks. Ma ise ei ole väga ekstravagantsete soengute kandja (kindlasti oleksin, kui neid teha oskaksin), seega näitan teile kahte oma igapäevast ja lihtsat soengut. 
Kõige enam kannan soengut, mille olen nimetanud palmiks. Mulle meeldib kanda juukseid lahti, kuid väljakasvavat tukka kinni, palmik on ideaalseks lahenduseks. Patsikummi katan juuksesalguga ja kinnitan klambriga juustesse, vuolaa. Punutist olen hakanud kandma aina enam. Lisaks on see ka minu kodusoeng, parajalt lohva juukseid koos hoidma ning pea ei hakka valutama. Minu punutis peab alati olema küljel. Aeg-ajalt lööb minus välja kiilaka sündroom, mis tähendab, et juuksed peavad koguaeg näha olema. Näiteks, krunni kandes peab see nii pea tipus olema, et terve maailm selle ära näeb (mhmm).
Thick & Gorgeous juuksesari andis juustes kohe tunda. Kuidas? Enim märkasin seda, et juuksestruktuur oli pärast vahendite kasutamist konkreetne ja tugev. Minu juuksehooldus rutiin sisaldab alati šampooni, palsamit ja õli/seerumit otstele. Vähemalt 1x nädalas kasutan maski ja kuumtöödeldes alati kuumakaitset. Eriti volüümikad jäävad juuksed kui kasutada juustesse jäetavat föönitamiskreemi, mis loob juustesse massi ja ühtlasi tagab ka kuumakaitse. 

Vaata lisaks sasipea ja kalasabapalmiku õpetust.
 Follow me on Bloglovin / Facebook / Instagram

PS: Käimas on KINGILOOS!