Pages

Search:

Mar 23, 2015

Today on my face + new Essence beauty products!

Täna hommikul enne näo pähe joonistamist valisin uued Essence tooted, selleks, et ka nende kohta rohkem teada ja soovitusi jagada.
Kõige rohkem muretsesin ripsmetuši pärast. Mul on maailma jonnakamad ripsmed. Eelmises posituses olev ''Get BIG Lashes!'' tegi nii hea töö, et täna hommikul haarasin uue ripsmeka järele päris kange käega. Ka ''Lash Princess false lash effect mascara''  tegi oma töö suurepäraselt. Mulle tohutult meeldivad ka nende otsad, mis ei ole kummist. Kui peaksin esikohta jagama hakkama, siis selle saaks ''Get BIG Lashes!''.
mascara ''Lash Princess false lash effect mascara''
Põsepuna oli taaskord nii üllatavalt suurepärane. Need jäävad põsel nii pehmed, kuid samas tugeva pigmendiga. Mulle meeldib, see kes mulle peeglist vastu vaatab pärast selle peale kandmist (noh, mitte, et muidu ei meeldiks, haa).
blush ''20 babydoll''
Lauvärv näib pildil päris toonikas, kuid laugudel seda justkui näha ei olegi ehk siis kõik jääb äärmiselt loomulik ja poisid mõtlevad, et näe, ongi koguaeg nii ilus tüdruk, ilma meigita ja puha.
eyeshadow ''15 fazel me not!''
Huulepulk on päris sarnane toonile ''03 come naturally'''. Ainuke vahe on justkui number huulepulga peal, sest huultel on seda vahet väga vähe märgata. Need on huulepulgad, millest üks peab alati igaks juhuks kotis olema.
lipstick ''05 cool nude''
Hinna ja kvaliteedi suhe on Essence toodetel täiesti hämmastav! Pärast nende proovimist käsi nagu kallimate toodete järele ei tõusegi. Juhul kui kellelgi on plaan endale midagi soetada, siis võtke ka juba see roosa põsepuna pintsel, see on lihsalt liiga hea!