Pages

Search:

Mar 24, 2015

H&M ♥ Coachella

Täna tõi H&M kingituse ilusas mustas magnetiga karbis. Vaimustus oli eriti suur, sest karp ise oli juba nii ilus. Kui juba karbist niiviisi vaimustuses olla, siis mis selle sisuga veel peale hakata? Kaane avades tundsin, kuidas ''kerged'' ekstaasisurinad hakkasid üle võtma. See kõik on mulle?!! Mustad karbid mulle meeldivad!

Mis oli karbis?  Kliki tootele, et näha hinda.
Pükskostüüm. Narmastega! Must-valge!! Teate, ma pean rahunema. See kõik juhtus juba rohkem kui 3h tagasi, aga mul on tunne, et avasin karbi 1min tagasi. Suvi, tule juba!
Must nahast narmastega kott! Muideks, üritasin siin mitte iga sõna taha hüüumärki lisada. Kuidas on võimalik, et kõik see, mis mulle meeldib, suutis seal karbis olla? Ok, chill. Seda kannan küll juba homme. Kannaks täna, aga ma ei lähe enam kuhugi.
Kaelakee! No neid ei ole kunagi liiga palju. Sobivad need ka peaaegu igale poole. See, kes nüüd ka lingile klikkas, nägi, et see ei olegi kaelakee! Hoopis mina olen juhm. Tegu on hoopis kõhuketiga. How awesome?
Sall! Lisaks ilmselgele saab seda kasutada peapaelana, lipsuna pükste või koti küljes. Kasutust leiab! Mündirohelise punutud paela külge saab panna võtmed ja kõik selle, mis sa ise suudad sinna külge riputada. 

Kõik need tooted kuuluvad H&M Loves Coachella kollektsiooni. Meie poodidesse jõuavad need 26. märtsil! Mina igatahes leidsin Coachella kollektisoonist veel päris mitu lemmikut, mida lähen piiluma. Hobuseklapid jätan siis koju, sest I need more!
everything from H&M Loves Coachella collection
Follow me on Bloglovin / Facebook