Pages

Search:

Jul 16, 2014

Little tour in my new home!

Eneselgi on vaimustus veel nii suur peal, et otsustasin ka teiega seda pisut jagada. Päris oma elamisest olen juba paar aastat unistanud. Isaga koos oli küll hea, kuid see on ju paratamatu, et üks hetk tuleb ise oma kodu luua. Kätte jõudiski minu kord. Ühel laupäeval mõtlesime kaaslasega ühte korterit vaatama minna. Kohe päris esimest korda. Teadsime juba ette, et me ei võta seda, kuid soovisime protsessi käima saada ehk 35856 korterile ikka tiir peale teha. Meie praegusesse Kalamaja korterisse sisse astudes kukkusid meil vist mõlemal lõuad maani. Ma teadsin kohe, et saaksin seda koduks nimetada. Tean, et kõik on remondiga saavutatav, kuid nähes kohe suuri aknaid ja valgeid seinu, olin ma müüdud. Natuke alla nädala jäi mind see piinama. Kaaslast muidugi ka. Arvasin, et mina ei võta omale kunagi üürikorterit. See oleks ju maha visatud raha. Viimase kuu jooksul aga hakkasin laenu idee ees taganema. Ei olnud justkui päris kindel, et tahaksin seda 30 aastat tasuda. Pealegi on see meil ka esimene ühine kodu. Aasta pesitseme vast ikka siin ja eks siis näis, mis elu toob.
Maasikad ja talinelgid- vanaema aiasaadused.
Kaaslase tehtud maalid. Mina olen poolik!
Vaade köögi poolt. Esimesele korrusele nurga taha jääb esik.
Diivan, laud ja seina ääres olev telekalaud olid juba korteris olemas. Diivan oli varem seina ääres, kuid tõstsime teisele poole, sest telekat meil ei ole ning nii on parem vaade merele. Klaasist esemed on plaanis ka välja vahetada. Ma pole klaasmööbli austaja. Muutustega hoian teid kursis ;)
Lõpuks sain omale peegli. Mul oli viimati korralik peegel 58572357 aastat tagasi!
Nokitsemist on veel vannitoas, köögis ja magamistoas. Valmis maalid lähevad ka lähipäevil seina. Kodusisustus poed on hetke lemmikud ning koguaeg tuleb prioritiseerida, mis tahaks kohe osta ja milleta saab hetkel hakkama. Ikeasse tahaks ka meeletult, aga kuna juba kaks reisi on organiseeritud, siis see on kahjuks lähi kuudel välistatud. Milliseid (pigem soodsaid) poode oskate soovitada? Võivad olla ka nurgatagused!