Pages

Search:

Dec 3, 2013

Joonistades nägu // Bourjois & Couleur Caramel

Hommikul kui tunnen, et vot täna tahaks nüüd veidi rohkem ''särada'' kui tavaliselt, siis viimasel ajal on kasutusse tulnud just allolevad tooted. Kunagi kingituseks saadud Couleur Carameli lauvärvi seti toonid on minu jaoks ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks ning hoiavad pika päeva vältel silma erksana.
Bourjoisi tooted on soetatud umbes kaks nädalat tagasi. Nüüd, kus olen neid juba kasutanud, võin öelda, et ''123 Perfect'' jumestuskreem on äärmiselt hea katvusega. Lisaks katab see ideaalselt minu tumedavõitu silmaalused. Jumestuskreem peidab endas mitmeid pigmente ideaalse jume saavutamiseks 1) spetsiaalsed kollased pigmendid värskendavat jumet 2) kahvatulillad pigmendid panevad jume särama 3) rohelised, punetus vastased, kaotavad punetuse ja ühtlustavad tooni. Viimistlust lubab 16-tunniks ja 24-tunnise niisutava mõjuga. Mina kasutan tooni No52 Vanilla.
Kui juba Bourjoisi jumestuskreemi ostmiseks läks, siis ei saanud ma ka pilku ära selle puudrilt. Minu enda nägu on üpris kerge läikima, which sucks, seega puuder on mu parim sõber ning ''Healthy Balance Compact Powder'' toonis No53 Beige clair teeb oma töö korralikult ära, olles hea katvusega, tagades loomuliku mati jume.
Nii, ja nüüd siis see imearmsas potsikus olev põsepuna. Pildil tundub isegi veidi tumedam kui see tegelikult on, kuid toon on siis ''37 Rose Pompon''. Põsesarnal mõjub see eriti värskelt! Vähemasti on enesetunne hea ning ootamatuteks juhtudeks on  nägu peas, sest ega muidu seda seal ju seal ei ole...
Kui kellelgi tekkis huvi ka endale Bourjoisi tooteid soetada, siis eile märkasin, et Stockmannis on püsikliendile kõikidele Bourjoisi toodetele -20% soodustus! Online kataloogi näeb SIIT!
puuder 9.50€ / põsepuna 11.90€ / jumestuskreem 15.50€  -täishinnad
Millised Bourjoisi või Couleur Carameli tooteid olete kasutanud ja milliseid kiidaksite?
PS: see nädal on tulemas kingiloos!