Pages

Search:

Dec 10, 2013

Glamora.ee // Victoria's Secret

Glamora.ee on minu silmis aina populaarsust koguv ilutoodete E-pood, kus on saadaval mitmed ihaldusväärsed Victoria's Secret kehahooldustooted (niisutavad ja lõhnavad kreemid, kehakoorijad, kehaspreid, isepruunistavad kreemid jne), kosmeetika, bikiinid ja pesu! Usun, et Victoria's Secret enam erilist tutvustamist ei vaja ning ehk isegi vanavanemad on inglitest kuulnud või ehk isegi ka näinud (haa!) Veel eelmisel kuul oli võimalik vaadata nende jõululist showd. Mis teeb aga Glamoras ostlemise nauditavaks? Minu jaoks on see kindlasti asjaolu, et tegemist on Eesti tegijatega, tellimine on lihtne ning kohaletoimetamine äärmiselt kiire ehk 1-2 päeva. Juba ainuüksi potsikuid kapil on meeldiv vaadata ning olles neid ka nuusutanud, siis nende lõhn meenub hetkega!
Glamora tegi mulle selle jõulude esimese kingituse, mille eest ma olen väga tänulik! Tihtipeale leian end E-poodides ringi kolmas, kuid üldiselt pelgan tellida, sest mul on varasemalt nahk ikka korralikult üle kõrvade tõmmatud. Näiteks ilutoodete puhul pelgan, et ehk ei olegi sel mingit lõhna vms. Vanilje lõhn on aga just minu jaoks see miski, mis paneb mu meeled tööle. Jumaldan selle magusat lõhna ning kookos on absoluutne ''kirss tordil''! ''Coconut Passion'' niisutav käte- ja kehareem on nii minu lõhn! Lisaks kookospähklile ja magusale vanilje aroomile on kreem rikastatud avokaado, magusa mandli õli ja meega, mis tagavad 24-tunnise niisutuse. Pärast kreemitamist on hea lõhn ja pehme nahk garanteeritud!
Selleks, et vanilje nahal veel kauem püsiks oli pakis ka ''Vanilla Lace'' kehasprei. Võrgutava vanilje aroomiga kehasprei on mõeldud tervele kehale kandmiseks, mis on ka imeheaks värskenduseks. Kehasprei on rikastatud aaloe vera ja rahustava kummeliga.
  • Kõik E-poest tellijad saavad pealekaubaks ka tasuta ilusa kingituse pakkimise! Selleks kasutage ostukorvis allahindluse koodi ''Mari'' ning imearmas pakike on kinkimiseks valmis! Kampaania kestab kuni 19. detsembrini! www.glomora.ee lehel on käimas suur jõulupakkumine, kus paljud tooted on -70%!
PS: ''Coconut Passion'' kui ka ''Vanilla Lace'' on saadaval soodushinnaga ning neid saab tellida SIIT ja SIIT!
Millised on teie lemmik lõhna komponendid? Milliseid Victoria's Secreti tooteid olete proovinud ning milliseid oskate soovitada?