Pages

Search:

Nov 24, 2013

Tigi Bed Head // Cutrin // juuksehooldus

Tulen vastu kõigile teile, kes te olete ilusaid komplimente mu juuste kohta teinud ning kõigile teile, kes on huvi tundnud, kuidas ma oma juuste eest hoolitsen. Vahepeal oli mul selline aeg, kus absoluutselt ei tahtnud juukseid lõikamas käia, sest kusagil oma kolbas ma tõesti arvasin, et siis juuksed muudkui kasvavad ja kasvavad. Absoluutselt mitte, vähemalt mitte minul! Umbes poolteist või kaks aastat tagasi kui käisin juuksuris (Salon +), siis palusin juuksuril lõigata otsi nii palju kui ta ise vajalikuks pidas. Ise sisimas lootsin, et selleks on 2cm, aga oh ei, maha läks 7cm, kuid sellest hetkest ma armusin oma juustesse. Neisse tuli elu! Veel avastasin, et minu juustele ei sobi kuumakääri lõikus. Mul on üpris õhuke ja hõre juus ning kuumakääri lõikusel käies olid alati juukseotsad juba paari nädala möödudes taas katki. Nii hakkasingi iga 3 kuu tagant käimas otsi piiramas. Esialgu oli kahju, sest igakord kui 1cm juures, võeti 2cm jälle maha ning juuksed ei jõudnudki kasvada, kuid mingi aeg hakkasid need justkui vohama.
Pikalt kasutasin Macadamia shampooni, palsamit ja juukseõli, kuid kuna need kaks nädalat tagasi otsa said, siis mõtlesin ka midagi muud proovida. Juukseid pesen üle päeva ning nüüd siis kasutan Tigi Bed Head Urban Anti + Dotes Recovery shampooni ja palsamit (Foorum keskus, Thaya Shop&Salon). Palsamit kasutan absoluutselt igakord ning pigem juusteotstest kuni poole peani.
Õli kasutan ka absoluutselt igakord juusteotstesse ning kammin need näppudega läbi. Olen proovinud paljusid juukseõlisid ning Macadamia oli minu pikaaegne lemmik. Nüüdseks aga olen paar nädalat kasutanud Cutrini Premium õli (Stockmann), mida soovitati mulle Stockmannis kui olin juba peaaegu uut Macadamia õli ostmas. Cutrini lõhn on äärmiselt meeldiv! Kui olen trennis ja alles eelneval hommikul pead pesnud, siis on tõeline rõõm kätekõverdusi tehes oma juukseid nuusutada ning mitte mõelda kui surnud mu käed on. Kõlab ilmselt imelikult, aga nii on. Teiseks teeb see juuksed ime pehmeks ja otsad ilusalt konkreetseks ja äärmiselt kergelt kammitavaks. Mul on tohutult hea meel, et leidsin Macadamiale tugeva konkurendi.
Igasugust kuumtöötlus ma ei kasuta. Kui, siis väga harva fööni kui juuksed ei jõua ära kuivada, sest märja peaga õue minek on juukse surm! Fööni kasutades on juuksed eelnevalt ka õliga kaitstud.