Pages

Search:

May 20, 2013

skull scarf // the sweet weekend

Nädala parim aeg on ilmselgelt nädalavahetus, vähemalt neile, kes töötavad esmaspäevast reedeni, nagu mina. Plaanis oli minna ka ERKIle, kuid see plaan ei läinud läbi. Õnneks erinevalt laupäevast oli pühapäeval imeline ilm ning juba hommikul seadsin sammud Tallinna Loomade Hoiupaika. Vahepeal tekib mul täielik trots ja kurbuse üledoos, sest igakord sealt ära tulek kisub haavad aina uuesti lahti ning see paneb mind mõtlema, miks ma üldse sinna siis sinna ennast piinama lähen. Siiski ei suudaks ma eales minemata jätta, sest see tekitab veel jubedama tunde. Kellegi võõra pildi all nägin kunagi kommentaari, kus pildi all oli küsitud, et kuidas too tüdruk suudab varjupaigas käia, sest see ju nii õnnetu koht, mille peale pildi autor vastas nii hästi ehk siis veel hullem on aga mitte minemine, sest keegi ju siis ei tegeleks nendega. Allpool on taaskord Anka ja ma alati imestan kui suur ta piltide peal tundub. Tegelikult on ta natuke ehk isegi alla põlve. Ta on nii tubli ja sõnakuulelik. Lisaks on ta täielik veeloom. Ükskõik, mis talle vette visata, kõik toob ära. Ükskord mööda veeäärt jalutades jäi tee peale ka mitmeid pudeleid, mis kalda peale olid vedelema jäetud ja ta arvas, et võiks need kõik sisemaale tuua. Seekord temaga jalutades oli ta ülemõistuse nunnu, sest koguaeg ta hüppas kõndides mu peale ja me pidime seisma jääma, et ta saaks süga ja hellust nautida.
Eile õhtul käisime kinos vaatamas The Great Gatsby't. Mainin kohe ära, et ma käin kinos meeletult harva, heal juhul kord poole aasta jooksul. Mulle meeldib kodus voodis neid vaadata, kui üldse. DiCaprio on aga mu lemmik meesnäitleja ning tema filmid on kõik must see. Suur Gatsby oli taaskord üle ootuste hea. Ma isegi ei näinud treilerit ja mul polnud õrnaaimugi, millest film räägib. Mina, Anni ja Emili hõljusime koguaeg DiCaprio pilve peal ja kohe üldse ei tahtnud sealt alla tulla. Vend läheb aastatega aina kenamaks. Film on igatahes vaatamist väärt!
uus sall zarast
ghetto gospel ja ugly face
Lucy rutiinid
nädalavahetus algas ilusasti! tere kohupiimakreem rosinatega, banaan, domino küpsised, yumm!
gaasilisi jooke joon veel harvem kui kinos käin, aga too fanta oli täielik life saver kuumas pühapäevas
maailmaarmas Anka. kusjuures nägu tundub tal ka vb natuke kurjavõitu, kuid kõik see on petlik. tegu on äärmiselt sõbraliku koera preiliga, kes armastab nii pisikesi kui suuri ja talle meeldivad ka teised koerad❤