Pages

Search:

May 26, 2013

muchas flores // Ruudi

Neljapäeval ja reedel õnnestus mul hoida töökaaslase koera, jack russelli nimega Ruudi. Ruudi on meil varem ka töö juures käinud, kuid kuts oma koju tuua on juba ikka midagi muud. Selles pole mul kahtlustki, et ma hakkama ei saa, pigem muretsesin, et võib-olla koer stressis võõras kohas + peremeest pole. Õnneks aga kohe kui Ruudi tuppa sai, jooksis ta kõik toad läbi, leidis võrkpalli millega tegi 1:0 ja oli väga suur sõber. Koguaeg oli seal, kus minagi. Käisin temaga ka pikal jalutuskäigul harku metsas, mis talle alguses tundus väga meeldivat, kuid pikapeale ta väsis. Hommikul ta enam samasse suunda minna ei lasknud. Kui juba koera teemal olen siis mainin ka ära, et hoiupaigast sai Anka koju!!! Muidugi on mul selle üle siiralt hea meel ja ma loodan, et ta sai omale väärilise pere. Natuke olen ka nukker, sest ma ei näe teda enam ilmselt kunagi, aga mulle jäävad temast ilusad mälestused koos piltide ja videotega.
Nädalavahetusel sai ka taaskord Horteses käidud ja ilusaid värvilisi lilli koju toodud. Muideks istutajaks oli minu isa, ehk siis kogu au talle (vähemalt aitasin lilled valida, ilma minuta ta minna ei tahtnud). Lisaks oli meil Anni juures maailma vahva tüdrukute õhtu, mille kirjeldamiseks sõnu mul pole. Palju juttu, naeru, süüa, juua, ja isegi õudus film (mida keegi nagu ei vaadanudki) ja muud tralli.

minu venna!
Tuletan veel meelde, et käimas on veel loos, kus loosin välja ühe Anni Armi käevõru! Kui soovid ka sellest osa saada, siis vajuta SIIA!