Pages

Search:

Nov 12, 2012

over the weekend

Reede õhtul käisime siis restoranis Lusikas üritusel Fashion Blog. Kui ma ei eksi, siis igakord on ürituse jaoks väljas erimenüü ehk valik on väga väike. Olime tüdrukutega neljakesi (mina, Anni, Britta, Hanna) ning kõik üpris näljased ja meie roaks oli kõigil Veise carpaccio Vahemere köögiviljadega. Peab tõdema, et see käis meil kõigil suus ringi, ühest põsest teise, see vast ütleb kõik. Magustoiduks võtsime imehea Sooja Prantsuse õunakoogi vanillijäätisega, yummyummm!
Meru näitus oli taaskord imeline ning Meriliis ise oli nii soe ja armas ning väga agar oma kunstist rääkima. Aulikki Puniste kollektsioon oli äärmiselt suvine, värvide küllas, väga särav ja sarmikas. Aulikki kollektsioon on üleval ka tema kodulehel aulikki.eu !
Ma loodan, et ma pole ainuke inimene, kes vahel lihtsalt ei taha voodist tõusta ning siis mõtlen, et damn, tahaks nii hullult midagi vaadata, aga ei suuda välja mõelda mida, sest enda arust on kõik hea juba vaadatud ja nii ma siis haudungi, et mis see olla võiks. Suve alguses või igatahes ammu sattusin seriaali otsa nimega Hart of Dixie, millest vaatasin 1. hooaja 1. osa ja noo tundus kuidagi boooring, kuid üleeile mõtlesin uuesti proovida. Esimest osa ma enam ei mäletanud aga asusin kohe 2. osa juurde.. nüüdseks 1. hooaeg vaadanud. Addicted! Aktsent seal käib ikka väga pinda aga Rachel Bilson ja blond kauboi poiss mitte. Ok, ma rohkem sellest ei vatra, sest äkki kellelegi pakub pinget ja ma ei taha üllatusmomente ära rikkuda.
ja musi ei tuldki...