Pages

Search:

Jan 18, 2012

ooo happy day

Selle semestri viimane eksam on nüüd seljataga, kuidas see mul läks... eks siis seda näen hiljem asiost. Mingil määral oli mul ikka luckky kah, sest eksamil oli kolm rida (A,B,C) ning ma sain selle rea, mille küsimustele isegi suutsin vastata. Oleks ju võinud rohkem õppida, ilmselt üks kord konspekt läbi lugeda on veits liiga vähe :/
Hiljem suundusin Eagle Visionisse ning juhhhei-vallllerraaa leidsin omale uued prillid. Tahtsin kohe nendega kenasti välja jalutada, aga damn, peab reedeni ootama, siis saan uued just nimelt SILMArõõmud kätte. Igapäevaselt kannan koguaeg prille, sest teen palju tööd arvutis ning silmad ütleksid muidu lihsalt ülesse. Kui varem olid mul ühe kuu läätsed, siis augusti lõpus varusin terve hunniku ühepäevaseid läätsesid. Väljaminekutel või muudel seiklusrohketel üritustel eelistan enamasti läätsesi.
Mitte nii tore on see, et nüüd kus mina otsustasin omale iPhone 4Si muretseda, tuleb välja, et EMT'l on tarneprobleemid ning võibolla saabuvad uued telefonid alles jaanuari lõpus. Fingers crossed! Sügisel sai omale kena kotike soetatud, kes ootab omale nüüd uut seltsilist, et Nokia pensionile saata.